Asal Usul Mince

ditaip Zana Mn jam 8:02 AM


Mince

Sebenarnya kann, Mince ni dah lama wujud dalam pasaran sejak oktober 2015 lagi. Masa ni kak zana antara yang dijemput join bisnes ni oleh founder nya sendiri iaitu Marziana Shukri.

Waktu ni ada terma & syarat tak dibenarkan expose diri sebagai seller & HQ galakkan buat fb ads. Kak zana macam biasa laa test jual kat instagram. Ni salah satu sebab jugak kenapa kak zana pilih nama instagram 'Formula Pikat Suami' sebab tak nak orang kenal la ni


Mince Versi Lama

Sebelum ni nama glemer Mince Sweet Sour Candy, first time kak zana jual packaging dia macam dalam gambar atas tu laa

Lepas packaging Mince dah muncul, kami team pengedar mula start popular kan hashtag #GulaGulaKurus . U olss rasa popular ke hashtag ni?






Dah habis baca ke? Jangan lupa tinggal komen ◕‿◕



4 komen:

Formula Pikat Suami on 8:15 AM said...

test

Nurzakiah Hanum on 2:30 PM said...

comel

Formula Pikat Suami on 4:44 PM said...

@Nurzakiah Hanum

Hihi, terima kasih singgah :)

Zana Mn on 8:07 AM said...

Sebenarnya kann, Mince ni dah lama wujud dalam pasaran sejak oktober 20

Read more: http://www.formulapikatsuami.com/2017/08/asal-usul-mince.html#ixzz4ojxvIglL

:a :b :c :d :e :f

Post a Comment

 

Copyright © 2017 Formula Pikat Suami | Hannah Marketing (002548446-P). All rights reserved | Sign in, Design