5 Sebab Anda Mesti Cuba Gula-Gula Kurus

ditaip Zana Mn jam 11:21 AM

Kemam-kemam ehhh kurus dah.
Haa betul ke ni? Betul ke tak, berbaloi untuk dicuba, kak zana huraikan kat bawah ni 5 sebab Utama kenapa uolss mesti cuba gula-gula kurus

Berkesan ke Gula-Gula kurus Mince?

1. Rasanya Sedap
Betul anak kak zana siap ingat gula-gula lagi. So, dah dapat nanti kena sorok dalam handbag tau @ tempat yang tinggi. Jangan nanti anak yang kurus dari mak

2. Mudah, Kemam je
Okay, seiring zaman moden yang semua memang jenis nak cepat je dan tak payah dah takut-takut nak telan ke apa, sebab senang giler nak consume. Kemam je. Alaaa, hisap-hisap je tau sampai habis, sambil baca blog ni pon boleh kuruih. Tak leceh langsung kan?

3. Terbukti Berkesan
18 075 botol terjual pada tahun pertama!
Uolss nilaikan sendiri beratus testimoni pengguna Mince.
Nak tengok ratusan testimoni Mince,
boleh laju-laju KLIK SINI.

4. Kawal Selera Makan
Masalah Utama berat badan naik ialah sebab susah nak kontrol makan. Setuju?

"Tapi saya jenis makan sikit je,
nasi pon saya tak makan la kak.
Tapi tetap tak kurus jugak.
Apa pendapat akak?"

Makan sikit bukan penentu untuk kurus dikk, kalau makan sikit tapi kesemua pilihan menu kalori tinggi pun boleh buat berat badan naik jugak
Sebab tu kak zana akan guide jugak uolss apa yang boleh makan, apa yang kena elak makan. Mince diformulasi untuk mudahkan uolss. Uolss tak perlu pantang ketat bila amalkan Mince!


5. Senang Bawa ke mana-mana
Saiz botol yang kecil so boleh bawa Gula-Gula Kurus Mince ke mana saja. Tiada lagi alasan malas nak beratkan beg bila terpaksa travel @ keluar bekerja




"Thanks for this slimming candy
which is Mince from @formulapikatsuami
Senang sgt nk bwak mne2
then bleh kunyah mcm tu jer utk krus so korng klau yg mlas bancuh2 bleh try yg ni tau "
- Ayunieharris

1 Mince RM90
1 Gel RM60

SET COMBO X PLUS
(Set lengkap Kurus Luar & Dalam)
2 Mince + 1 Gel : RM240 RM200

Tawaran exclusive untuk followers blog ni :

+ kod DISKAUN
+ Free Post
+ Free Hadiah Misteri bernilai RMXX okay
+ Bimbingan exclusive dari Kak Zana

Klik je link kat bawah ni untuk terus whatsapp kak zana
& claim tawaran exclusive


http://blogformulapikatsuami.wasap.my

whatsapp +601128511631








Dah habis baca ke? Jangan lupa tinggal komen ◕‿◕



1 komen:

Zana Mn on 12:22 AM said...

Kemam-kemam ehhh kurus dah.
Haa betul ke ni? Betul ke tak, berbaloi untuk dicuba, kak zana

Read more: http://www.formulapikatsuami.com/2017/08/5-sebab-anda-mesti-cuba-gula-gula-kurus.html#ixzz4oi4Qc4Xn

:a :b :c :d :e :f

Post a Comment

 

Copyright © 2017 Formula Pikat Suami | Hannah Marketing (002548446-P). All rights reserved | Sign in, Design