4 Fungsi Penting Mince Untuk Buat Anda Cepat Kurus

ditaip Zana Mn jam 7:00 PM

Gula Gula Kurus Mince Set Combo X Plus

Jom kak zana explain sikit pasal Mince ni. Macam mana kemam-kemam je boleh kuruih, pelik kan. Hihi. Tak pelik la kalau kita tengok bahan-bahan dia.


1. TINGKATKAN METABOLISME
Biasa dengarkann orang cakap, "Dia tuu makan banyak pun tak gemok-gemok. Untunglahh metabolisme tinggi". Haa, nampak ke kepentingan metabolisme tinggi ni? So, bila uolss consume Mince, mince akan baiki metabolisme uolss dulu

2. HALANG LEMAK BARU DARI TERBENTUK
Ok ni sebab ada delima dalam Mince. Kita makan untuk tenaga kan, tapi bila kita makan lebih dari yang diperlukan badan, karbo tu dah tak jadi tenaga tapi akan disimpan dalam badan sebagai lemak. So bila uolss consume Mince karbo yang tak diperlukan ni akan terus tersingkir dari badan

3. KONTROL SELERA MAKAN
Ni punca utama kenapa berat badan susah nak turun. Uolss pun setujukan susah nak kawal makan. Sebenarnya bukan tak boleh makan, cuma kena tau apa yang boleh dan perlu elak makan. Khas untuk followers @FormulaPikatSuami kak zana akan sediakan jugak menu exclusive untuk tempoh 30 hari.

4. Yang paling penting ialah PEMBAKAR LEMAK
So Mince bukan semata-mata produk untuk bakar lemak je, sebab tu ramai yang berjaya kurus dan dapat berat ideal. Kesemua 4 Fungsi tadi akan terus aktif dalam badan bila uolss mula consume. Nak lagi cepat, sapu gel sekali sebab gel ni akan bertindak dari luar pulak. Sebab tu set combo x plus ni dikenali sebagai SET KURUS LUAR DAN DALAM

Nak try? Promosi sekarang boleh dapat diskaun hingga RM58 tau.
Boleh kira sendiri, ini harga asal SET COMBO X PLUS RM240 exc postage.
Klik link kat bawah ni untuk dapatkan kod DISKAUN tu okay

http://blogformulapikatsuami.wasap.my

`





Dah habis baca ke? Jangan lupa tinggal komen ◕‿◕



1 komen:

Zana Mn on 12:21 AM said...

Jom kak zana explain sikit pasal Mince ni. Macam mana kemam-kemam je boleh kuruih, pelik kan. Hihi. Tak pelik la kalau kita tengok bahan-bahan dia.

Read more: http://www.formulapikatsuami.com/2017/08/4-fungsi-penting-mince-untuk-buat-anda.html#ixzz4oi4VwON9

:a :b :c :d :e :f

Post a Comment

 

Copyright © 2017 Formula Pikat Suami | Hannah Marketing (002548446-P). All rights reserved | Sign in, MP Design