Harta Karun

ditaip Zana Mn jam 2:17 PM 13 komen

Sebelum balik kampung kemas stor. Sambil cari² barang yang nak dipakai masa dalam pantang nanti. Seronok juga kemas barang ni, jumpa balik barang² yang dah lama tak nampak. Time tu lah terjumpa diari, ternampak balik kertas² kajang yang penuh ayat sms jiwang. Dulukan phone 3315 tu maximum boleh letak 20 mesej je, lepas tu kena delete sms lama kalau tak, sms baru nak masuk memang tak lepas. Sabar je lah. Disebabkan sayang sangat sms yang diterima dari 'someone special' tu, gigih salin balik atas kertas. Ada tak korang buat kerja ni? Berbunga-bunga hati bila baca balik. Patutlah boleh terpikat dengan incik suami. Haha.




Paling best, biey terjumpa balik kotak perfume. Macam tak percaya, pernah buat kerja ni. Meh tengok :)

Harta karun la sangat





Dah habis baca ke? Jangan lupa tinggal komen ◕‿◕



 

Copyright © 2017 Formula Pikat Suami | Hannah Marketing (002548446-P). All rights reserved | Sign in, Design