Entry dengan Password

ditaip Zana Mn jam 6:02 PM 18 komen



Key






 

 


Plain Text






 

 



Cipher Text






 

 


HTML Code




Standard
     
Inline
     
***








Entri rahsia @ personal mungkin diperlukan oleh kalian tak kesah la ape sahaja alasannya. Malu ke, perlukan privasi ke, saje nak tengok ada yang berminat nak baca ke. Hehe. Tak pun macam kes aku. Ngeh Ngeh
Ape pun, sila jangan lupa baca doa sebelum mulakan tutorial ni. Bimbang tak jadi ;)

Ok, macam biasa,

Dashboard / Layout / Edit HTML / Download Full Template
(penting sebagai backup!)
Cari code <head>
(Tekan Ctrl + f untuk memudahkan pencarian)

dah jumpa?

copy code dibawah nie, dan paste di bawah code <head> tadi









<script src='http://www.vincentcheung.ca/jsencryption/jsencryption.js' type='text/javascript'/>









SAVE!!

Ok, tamat di situ.

Sekarang, macam mana nak buat entri berpassword?

Masuk ke website ini CLICK










Di ruang Key boleh la masukkan password yang korang suke,




Di ruang Plain Text ialah bahagian entri anda. Copy & paste je.




Click Encrypt






Sebaik sahaja korang click Encrypt tu, automatik code html akan keluar. So, copy and paste sahaja di ruangan New Post & Publish Post.







Selamat mencuba :)










Dah habis baca ke? Jangan lupa tinggal komen ◕‿◕



 

Copyright © 2017 Formula Pikat Suami | Hannah Marketing (002548446-P). All rights reserved | Sign in, MP Design