Tutorial

ditaip Zana Mn jam 2:50 PM






Dah habis baca ke? Jangan lupa tinggal komen ◕‿◕



27 komen:

mrs.JamaL on 9:14 AM said...

u memang insan kreatif..tabik!!

❤フィザAifi on 4:42 PM said...

hye mommy pinky..camne nak buat slider post yg kat atas tu yer?yg bwh header tu..leh tlg ajar?^_^

red One_foren6 on 8:40 PM said...

mmg cantik blog ni..tersusun ja suma

noraim on 10:39 PM said...

thanks kak. lawa jadi blog :)

Ah Moy on 5:46 AM said...

Saya dah cuba tutorial blockquote pink tapi x jumpa la .postblockquote{ tuh...camner ek?

::ienafazlyna:: on 8:36 PM said...

mommy, cam ne nak buat sidebar title yg cantik2 tu...?leh tlg bg tutorial??

Atamdin on 4:58 PM said...

salam tolong ajar saya buat blog...saya budak baru belajar..
x kisah sesapa dalam ni yang pandai leh la k

e k i n ♥ on 11:26 AM said...

mommy...
nak tny..
cmne nak wat slider post kat header tue...
pliz5 help me.....

ur baby so cute...
cograts....

::m!SS edURA hanUM:: on 8:29 PM said...

thnx mommy
nak try tutorial yang mommy bagi

nynarara on 8:28 PM said...

mommy..
tak bole pun.. tak keluar pun icon

Mommy Pinky on 8:34 PM said...

@nynarara
icon mane tu? try tutorial mne ek? ekeke~~

Miza Yusof on 1:18 PM said...

menarik. nak cuba jugak :)

AnAk dEneSor on 11:52 PM said...

mummyyyyy...boleh x u jeleskn ape e2 pages?n mcm mane nk wat pages?

oya nazira on 12:59 PM said...

mummy... button page mummy tersangatlah cute.. cari kat ne ek??? one more...title sidebar mummy cuper cute..camne buat?

Nur SyafiQaH ZulkiflY on 8:46 PM said...

mommy, yg mommy buat kat comment mommy ade kambung tu camne bwat nye?

tyraSh kWangEe~ on 8:58 PM said...

mummy tolong!!!!
sy pnyer blog gne blogger tmplte dsingner..pastu sy dah buat macam yg mummy cakap tu..tp tak jd pom...macamne nehh???
tolong!!

Mommy Pinky on 9:02 PM said...

@tyraSh kWangEe~
ekeke..ye ke? buat tutorial yang mana tu?

tyraSh kWangEe~ on 12:36 AM said...

hepy nyeh mummy reply...
ngeh ngeh
td try yg icon sblh bloglist uh,
tak jdi :(
code tuh jd mcam dok kt atas header tu...
macamana tu ek..

arenice on 9:02 PM said...

blh tak ajar cm ne nak tambah wish list kat tepi..n ad skali kotak tanda wish yg kte dah dpt..

SarahSandra on 1:52 PM said...

mommy,..
terima kasih atas tutorial2 mommy,.. mohon pkai yea mommy.. :)

Sakinah Ishak on 8:56 PM said...

Mommy download cursors dkt mne?

Nur Faiqah on 8:45 PM said...

nak cuba tau :) Thanks :) sangat Kreatif :)

Sarah Sylph on 2:24 AM said...


Sekalung, dua kalung, 40 kalung penghargaan atas tutorial2 di sini, sayang Kak Zana <3

Banyak amik kat sini tauu ^^,

Mommy Pinky on 6:59 AM said...

@Sarah Sylph
Hehe, banyaknya kalung kak zana dapat :)

domo_pink on 3:08 PM said...

Hye mommy , saya blogger yang dah berdebu dan bersarang . Nak kembali aktif dan nak cuba tacap blog kasi cantik . tumpang belajar tutorial ye mommy :)

Mommy Pinky on 5:03 PM said...

Hi dear, hihi mommy pun berdebu & bersarang jugak ni. Baru nak panaskan enjin balik ;)

Anis Amira on 4:16 PM said...

cute blog :g

:a :b :c :d :e :f

Post a Comment

 

Copyright © 2017 Formula Pikat Suami | Hannah Marketing (002548446-P). All rights reserved | Sign in, Design