Program 15 Hari Khas untuk Newbie Bisnes - #TabungDimar5figure

ditaip Zana Mn jam 12:03 AM 0 komen

Program 15 Hari
Uolss minat ke nak belajar dengan otai Facebook & Instagram?



Ni kak zana nak share good news dengan uolss, pertama kalinya otai² ni disatukan dalam satu program khas untuk guide uolss sampai mampu buat sales sendiri boleh cecah RM1k - RM3k sebulan. Founder pon turun padang share ilmu !



So kak zana sarankan uolss yang newbie dalam bisnes terutamanya untuk join okayy

Daftar SEKARANG sebelom terlambat.
Tarikh tutup pendaftaran 24 Sep 2017
Cepat! Cepat!

Klik sini untuk join
http://bit.ly/Daftar_Program15Hari
http://bit.ly/Daftar_Program15Hari
http://bit.ly/Daftar_Program15Hari

Daftar SEKARANG sebelom terlambat.
Tarikh tutup pendaftaran 24 Sep 2017






Dah habis baca ke? Jangan lupa tinggal komen ◕‿◕



Cara Mudah Singkir Toksin

ditaip Zana Mn jam 3:30 PM 1 komen

Cara Detoks dengan makanan
Cara Mudah Singkir Toksin
DETOKS, senang kata keluarkan racun/toksin dari badan. Kita mudah je terkena toksin dari makanan yang kita makan, udara yang tercemar, sisa metabolisme @ aktiviti tubuh kita sendiri. Badan kita sebenarnya Allah dah buat boleh buang racun sendiri melalui peluh atau air kencing. Tapi, lagi bagus kalau kita boleh turut bantu aktifkan lagi tubuh bersihkan racun

Best tau, efek dia kita akan rasa sendiri lebih lawas, kulit pun glowing je, sakit sendi, sakit punggung yang ringan-ringan semua akan hilang. Tenaga pun bertambah

Ada banyak cara untuk detoks, tapi kali ni kak zana nak share salah satu cara terbaik dan mudah je dengan makanan, jom laju-laju singkirkan toksin 😍

SAYURAN HIJAU
Boleh dimakan mentah atau nak lagi sedap campur buah buat jus. Kombinasi yang bagus untuk bantu usus keluarkan racun dari badan

KACANG HIJAU
Bagus untuk sistem pencernaan. Menyerap sisa-sisa racun yang terdapat pada lapisan usus

BAWANG PUTIH
Meransang usus untuk hasilkan enzim detoks untuk asingkan sisa racun dari sistem pencernaan

BUAH-BUAHAN
Kaya dengan pelbagai khasiat dan boleh membuang racun dari badan

AIR KELAPA
Bersihkan saluran pencernaan. Melawan bakteria dan kuman dalam tubuh. Tingkatkan daya tubuh badan jika diminum secara teratur

Semoga bermanfaat





Dah habis baca ke? Jangan lupa tinggal komen ◕‿◕



Kesempitan hidup? Amalkan surah ni

ditaip Zana Mn jam 11:45 AM 0 komen

Doa Dilimpahi Rezeki Tak Putus
Doa Murah Rezeki dan Cepat Kaya
Amalkan baca sebanyak 33x setiap kali selepas solat.
Insyaallah diberi rezeki yang tak pernah habis.
Salam jumaat





Dah habis baca ke? Jangan lupa tinggal komen ◕‿◕



Template Testimoni : design by Zana Mn

ditaip Zana Mn jam 3:58 PM 0 komen

Dulu kak zana buat template untuk produk Celebritylass sebab kak zana sebenarnya lemah sikit bab nak minta testimoni dari customer. Kihkih. Dulu laa, sebab tak reti nak minta feedback camne. Ada tu bila minta feedback pun jawab pendek je (sebab kak zana yang takde skill lagi masa ni, haha)

So, memandangkan masa tu kak zana lemah nak dapatkan testimoni best-best kak zana pun guna la skill mengedit bagi cun sikit testimoni yang geng-geng ejen sudi share dalam group. FREE JE. So, secara tak langsung diorang pun rasa seronok nak share dengan kak zana testimoni yang diorang dapat dari customer. Win-win la kann

Contoh hasil edit untuk produk Celebritylass :

design by zana mn

design by zana mn

Testimoni ni memang penting
untuk tarik perhatian prospek.
Ada orang beli produk sebab testimoni je, kan?

So, ni pulak yang order template testimoni
untuk produk Gula-Gula Kurus, Mince
Kali ni tak buat free dah.
Dah pandai minta upah sebab ada permintaan, kihkih





Nak tengok yang siap search je kat Instagram #GulaGulaKurus

so ni yang kak zana design untuk HQ,
untuk instagram kak zana saje nak buat
kelainan sikit sebab kak zana bosan semua upload gambar sama
Ala ngaku je la takleh hidup tanpa pink









Dah habis baca ke? Jangan lupa tinggal komen ◕‿◕



 

Copyright © 2017 Formula Pikat Suami | Hannah Marketing (002548446-P). All rights reserved | Sign in, MP Design